Jaunumi tautā mīlētā komponista Raimonda Paula dzīvē: viņš esot gandarīts

Pirms dažām dienām norisinājās kāds īpašs pasākums, kuru apmeklēja viens no leģendārākajiem komponistiem un mūziķiem Latvijā – Maestro Raimonds Pauls.

Šajā muzikālajā nometnē, kurai dots nosaukums “Maestro Songwriting Camp” tika rakstītas gan pavisam jaunas dziesmas, gan arī aranžētas paša Maestro dziesmas. Nometnē piedalījās ļoti daudzi talantīgi mūziķi, komponisti un producenti. Visi kā viens sacīja, ka ir neizsakāmi priecīgi par iespēju būt klātesoši.

Pirmajā dienā viņu uzdevums bija aranžēt kādu no Maestro dziesmām. Tika izvēlētas visdažādākās Raimonda Paula dziesmas, arī mazāk zināmas. Par šī izdevuma rezultātiem Raimonds Pauls vēlāk atklāja, ka viņš esot apmierināts ar izdarīto. Īpaši viņam esot paticis dziesmas “Ai, dundur, dundur, dun, dun, dun” jaunā versija, pie kuras strādāja Gatis Mūrnieks, Jānis Narbuts un Ieva Malteniece.

Foto – ekrānuzņēmums

Pauls norādījis, ka, viņaprāt, šī jaunā versija būs “dzīvotspējīga”. Tāpat viņš norādīja, ka viņam bijis ļoti svarīgi, ka tika saglabāta oriģinālā melodija, bet tā citādi viņam neesot bijis pilnīgi nekas pret to, ka katrs dziesmu var pārveidot pēc savām spējām un patikas.

Kāpēc būtu jāpārtrauc tikties ar bijušajiem klasesbiedriem salidojumos un citur

Zināms arī, ka nometnes dalībniekiem bijusi īpaša iespēja gan aprunāties ar leģendāro komponistu, gan konsultēties.

Foto – ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka nesen Raimonds Pauls tika pamanīts publikā ar spieķīti. Žurnālisti viņam vaicāja, vai tas esot tāpēc, ka tas esot viņa jaunā vizuālā tēla elements, uz ko Maestro sev raksturīgajā humorā un tiešajā valodā norādīja, ka ar stilu gan tam neesot šoreiz nekāda sakara, bet ar viņa vecumu gan.

Vīrs pameta ģimeni, atstājot mani ar sešiem bērniem un bez naudas. Dzīve krasi mainījās

Nākošā gada 12.janvārī leģendārais komponists Raimonds Pauls atzīmēs savu 89.dzimšanas dienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment